Fontos határidők

Fontos határidők:

 

  1. Minden hónap 1-étől 6-áig rendelheti meg gyermekének a következő havi étkezését a menza rendszer elektronikus felhasználói felületén. Amennyiben 6-án éjfélig nem rendelte meg gyermekének az étkezést következő hónapra, úgy azt:
  • készpénzes fizetés és ingyenes étkezés esetén: megteheti személyesen, gyermeke oktatási intézményében. A pontos időpontról kérjük, tájékozódjon gyermeke oktatási intézményében!
  • elektronikus fizetés választása esetén: 15-ig (amennyiben ez hétvégére esik, úgy az előtte lévő utolsó munkanapig) jelezze gyermeke oktatási intézményében igényét, ahol elkészítik a megrendelést, amit 15-ig kiegyenlíthet elektronikusan. 15-én az idő rövidsége miatt a bankkártyás teljesítést javasoljuk.
  1. Minden hónap 7-én a megrendelés alapján elkészül a számla, amelyről a megadott e-mail címre értesítést fog kapni. Az elektronikus befizetéseket 7-15-e között lehet teljesíteni.
  2. Minden hónap 15-éig fogadjuk az elektronikus befizetéseket. Átutalással történő fizetés esetén a Szolgáltató bankszámlájára történő beérkezést vesszük figyelembe.
  3. Amennyiben elmulasztotta gyermeke térítési díját elektronikusan befizetni, úgy azt megteheti gyermeke oktatási intézményében  minden hónap 15-e és 20-a között, a gyermeke intézménye által megjelölt napon vagy 15 és 20-a között a kszki.eny.hu oldalon keresztül bankkártyával. A készpénzes befizetés időpontról kérjük, tájékozódjon gyermeke oktatási intézményében!

 

Köszönjük szíves együttműködésüket!

Budapest, 2016. augusztus 15.

 

KSZKI Közétkeztetési Csoport